26 januari 2021

Circulaire viaducten in 2030? Wij gaan de uitdaging aan! Wij zijn Steven Keemers en Twan Looije en zijn momenteel aan het afstuderen bij Nebest. Binnen ons afstuderen doen wij onderzoek naar het hoogwaardig hergebruiken van bestaande kunstwerken.

Teams week van de Circulaire Economie afstudeeronderzoek Nebest

Van 1 tot en met 6 februari vindt de Week van de Circulaire Economie plaats. Dit is de uitgelezen kans voor extra aandacht voor ons afstudeeronderzoek. Via deze weg nodigen wij beheerders uit om deel te nemen aan de Teamssessie van woensdag 3 februari 14.00 - 14.45 uur die wij organiseren over 'Hoogwaardig hergebruik van bestaande kunstwerken'.

Tijdens deze sessie dagen wij beheerders van civiele kunstwerken uit om mee te werken aan ons afstudeeronderzoek om zodoende de cirkel voor hoogwaardig hergebruik te sluiten. Concreet zijn wij op zoek naar civiele kunstwerken die in de komende 10 jaar op de nominatie staan om gesloopt te worden en een tweede leven verdienen. Deze assets zullen na het toepassen van een herbruikbaarheidsscan gebruikt worden om ontwerpconcepten mee te ontwikkelen voor nieuwe circulaire viaducten.

Bent u bereid om samen met ons te werken aan een circulaire economie? Wij zien u graag tijdens onze Teamssessie van woensdag 3 februari 14.00 - 14.45 uur!

Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar: sr.keemers@student.avans.nl.

Programma

  • 14.00 - 14.15 uur     Introductie en toelichting afstudeeronderzoek
  • 14.15 - 14.30 uur     Handreiking wat u als beheerder kunt doen voor een circulaire economie
  • 14.30 - 14.45 uur     Vragen en dialoog