Wij zijn Nebest

Een onafhankelijk ingenieurs-/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, diepgaand technisch onderzoek en advies maar ook projectmanagement in de bouw, infra, industrie en waterbouw. Assetmanagement zit in ons DNA en werd sinds oprichting in 1988 binnen de organisatie verankerd met de rol die Nebest vervulde bij de totstandkoming van het risicogestuurd inspecteren en beheren. Anno 2024 bedienen wij vanuit het centraal gelegen Vianen met ruim 260 medewerkers een grote diversiteit aan opdrachtgevers binnen de gehele bouwkolom. Hiermee dragen we dagelijks bij aan een duurzame en constructief veilige gebouwde omgeving.

Ons specialisme en onze integrale dienstverlening stellen ons in staat om opdrachtgevers gedurende de gehele projectencyclus en in alle levenscycli van assets te ondersteunen. Onze adviezen vormen hierbij de rode draad voor het vaststellen van onderhoudsstrategieën en onze onderhoudsplannen de basis van beheermethodieken.

Met een gezonde combinatie van theoretische kennis en pragmatische uitvoering van onderzoeken, zorgen onze adviseurs voor de benodigde inzichten om tot besluitvorming te komen over instandhouding, verduurzaming en hergebruik van bestaande assets. Onze specifieke kennis op het gebied van materialen, restlevensduuranalyses en constructieve veiligheid wordt gesterkt door specialistisch materiaalkundig onderzoek in ons eigen laboratorium. Onze collega’s in het veld beschikken daarnaast over geavanceerde meetapparatuur waarmee unieke materiaaleigenschappen van de meest uiteenlopende objecten in beeld kunnen worden gebracht. Als Nebest gaan wij verder waar anderen stoppen en bieden we onze opdrachtgevers praktische antwoorden op hun vaak (technisch en financieel) prangende vragen.

De specialisten van Nebest beschikken tevens over ruime kennis en ervaring welke benodigd zijn voor een juiste aanpak bij het onderzoeken en herstellen van monumentale constructies. Bij monumentale constructies is het namelijk vaak van belang dat het karakter van het object behouden wordt en zo dicht mogelijk bij het originele uiterlijk blijft.