Onze werkwijze

Kennisdeling, zowel intern als extern, maakt een belangrijk onderdeel uit van de visie van Nebest. Om invulling te kunnen geven aan dit aspect uit onze visie, brengen wij kennis naar de markt door middel van de Nebest Academy. Op deze manier werken we, samen met u, voortdurend aan de verbetering van de resultaten binnen onze gezamenlijke projecten.

Iedereen die zijn of haar kennis wil vergroten over relevante ontwikkelingen in de bouw, infra, industrie of waterbouw is welkom om deel te nemen aan de Nebest Academy. Naast een uitgebreid programma aan kennissessies en webinars, omvat de Academy ook enkele cursussen. De verschillende thema’s zijn door onze vakdeskundigen specifiek afgestemd op de betreffende sector en doelgroep. In de loop der jaren is ons kennisprogramma doorontwikkeld en een echte must-have geworden voor professionals die willen bijblijven en vooruitkijken.

Om de kwaliteit van ons kennisprogramma te borgen, hanteren wij een aantal uitgangspunten:

  • Afstemming op praktijkervaringen: praktijkvoorbeelden zeggen vaak meer dan duizend woorden. Voor zowel onze kennissessies, webinars en cursussen geldt dat deze zijn afgestemd op hedendaagse voorbeelden uit de praktijk en recente marktontwikkelingen. Onze docenten zijn allen werkzaam in het vakgebied waardoor zij tijdens trainingen kunnen putten uit een breed scala aan praktijkvoorbeelden.
  • Interactie en demonstraties: nagenoeg iedere cursus of kennissessie bestaat uit een theoretisch en interactief deel. Presentaties en discussies worden daarbij afgewisseld met relevante demonstraties van meetinstrumenten en hersteltechnieken. Ook een rondleiding in het materiaalkundig laboratorium maakt veelal deel uit van het programma.
  • Maatwerkprogramma en groepsgrootte: ons kennisprogramma is door onze specialisten op basis van jarenlange ervaring specifiek afgestemd op de betreffende sector en doelgroep. Voor onze kennissessies en cursussen hanteren wij een maximale groepsgrootte om de interactie tussen deelnemers te kunnen borgen.

Bent u niet in de gelegenheid om op één van de genoemde datums aanwezig te zijn, of mist ons programma een voor u relevant thema? Aarzel dan niet om dit aan ons door te geven. Het is namelijk ook mogelijk om een maatwerksessie bij u op kantoor te verzorgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Wouter van den Berg.