Werken bij Projectmanagement: Bert 't Hart

De afdeling Projectmanagement binnen Nebest telt ruim 45 collega’s, waarvan het merendeel gedetacheerd zit bij externe opdrachtgevers door heel Nederland. Vanuit verschillende rollen dragen ze ieder hun steentje bij aan diverse unieke en indrukwekkende infrastructuurprojecten door heel het land. In de rubriek ‘Werken bij Projectmanagement’ geven we u graag een inkijkje in de diverse projecten waar onze collega’s bij betrokken zijn. Vandaag zijn we op bezoek bij Bert ’t Hart, een erg gewaardeerde collega met een lange staat van dienst binnen Nebest!

Bert is sinds 1 mei 2007 werkzaam voor Nebest. Momenteel bekleedt hij de functie van Operationeel Transitiemanager bij Rijkswaterstaat, vanuit de Verkeerscentrale Zuid-West Nederland te Rhoon. Hier is hij momenteel bezig met drie nieuwe tunnelprojecten:

• Rijnlandroute – Corbulo tunnel
• Blankenbrugverbinding – Holland en Maasdeltatunnel
• A16 Rotterdam – Rottemerentunnel

Deze projecten omvatten de aanleg van de betreffende tunnel, inclusief testen en het in bedrijfstellen van het object. Onderdeel hiervan is ook het installeren van Dynamische verkeersmanagementsystemen (DVM), en zorgdragen dat deze DVM-systemen geïmplementeerd worden in de verkeerscentrale. Daarnaast worden er werkzaamheden uitgevoerd intern binnen de verkeerscentrale in het kader van Life Cycle Management. Dit betreft vooral het vervangen van de hardware en het maken van eventuele aanpassingen in de software ten behoeve van diverse bedieningssystemen die ‘end of life’ zijn.

De dynamiek tussen de projectteams, opdrachtnemers en de verkeerscentrale is wat Bert het leukste vindt aan zijn projecten. Ervoor zorgen dat de tunnels op een veilige manier bewaakt en bediend kunnen worden vanuit de verkeerscentrale maakt dat deze projecten nog steeds een mooie uitdaging zijn.

Toen Bert in dienst trad bij Nebest telde het bedrijf ongeveer 70 medewerkers, inmiddels zijn dat er ruim 260! Maar na 17 jaar voelt Bert zich nog altijd erg thuis bij Nebest. Er bestaat een platte organisatiestructuur, iedereen is makkelijk aanspreekbaar en er heerst gelijkheid tussen de collega’s. Nebest is een jong en dynamisch bedrijf dat nog steeds elke dag groeit.

Net als Bert impact maken binnen unieke projecten? Bekijk dan ons actuele vacatureaanbod!

6 mei 2024

Verplichte keuring bestaande bouwwerken vanaf 1 juli 2024

3 mei 2024

Werken bij Projectmanagement: Kristel Bartelink

25 april 2024

Combinatie Royal HaskoningDHV/Nebest wint raamovereenkomst Werven Utrecht