20 februari 2020

Op donderdag 13 februari vond de eerste editie van het Pre-event in voorbereiding op de BetonKanoRace plaats op het kantoor van Nebest in Vianen.

Terugblik Pre-event BetonKanoRace

Het event had als doel om de deelnemende studenten aan de BetonKanoRace van technische bagage te voorzien die goed van pas zal komen tijdens de realisatie van de kano’s. Deze informatieve dag bestond uit vier workshops (Betontechnologie, Betononderhoud, Laboratorium en Meettechnieken) die door de verschillende specialisten van Nebest en DELTA Concrete Consult werden ingevuld. Als afsluiter werd in de vorm van een interactieve quiz de kennis met betrekking tot het materiaal ‘beton’ flink op de proef gesteld. Met ruim 50 deelnemende studenten blikken we terug op een zeer geslaagde eerste editie van het Pre-event.

Bedrijvenrace

Wij gaan ervoor! Nebest en DELTA Concrete Consult doen mee met de bedrijvenrace van de BetonKanoRace en dagen ons netwerk uit om met ons de strijd aan te gaan. Voor deelname en meer informatie over de bedrijvenrace zie www.betonkanorace.eu of neem contact op met de Utrechtse Technische Vereniging. Tot 29/30/31 mei in Utrecht!

Fotoalbum