Schoonbeton

Ook op het gebied van schoonbeton deelt Nebest haar specialistische kennis!

Deeltijd-collega Henk Oude Kempers heeft als oud-voorzitter schoonbeton zijn strepen in de wereld van schoonbeton meer dan verdiend.

Als speciale esthetische eisen worden gesteld aan het betonoppervlak, noemen we dat schoonbeton. Hiervoor is CUR-Aanbeveling 100 beschikbaar, waarin het proces en de technische aspecten zijn beschreven. Het succesvol realiseren van schoonbeton vraagt om een integrale aanpak waarbij de specialisten van Nebest zowel een coördinerende rol hebben als hun specialistische kennis inzetten.

Door het samenbrengen van alle betrokken partijen zoals architect, opdrachtgever, ontwerper en aannemer worden verwachtingen en technische mogelijkheden vroegtijdig afgestemd. Hierbij worden alle aspecten beheerst, zoals ontwerp, mengselsamenstelling, bekisting en wijze van verwerken.

De specialisten van Nebest beschikken over de kennis en ervaring om het gehele proces van schoonbeton te begeleiden, van projectspecificatie tot uitvoering. Enkele spraakmakende projecten waarbij Nebest de afgelopen jaren betrokken is geweest, zijn:

  • Het Waterliniemuseum Fort Vechten bij Bunnik (meer dan de moeite waard om eens te bezoeken)
  • Het Amaliaviaduct op de Maasvlakte
  • De Danonefabriek in Haps
  • Het Tasman House in London (UK)
  • Het OCC in Den Haag

15 maart 2024

Winst EDA Circular Economy in Construction Award

26 februari 2024

Raamovereenkomst Herberekeningen Bruggen en Viaducten

21 februari 2024

Nebest betrokken bij civiele inspecties gehele G4