Anne van Rossum over afstuderen bij Nebest

Sinds 1 september is Anne van Rossum aan haar afstudeerstage begonnen bij Nebest op de afdeling Marketing & Ontwikkeling.

Voor het afronden van de master Communicatie en Organisatie is Anne aan de slag gegaan bij Nebest. Dit betekent dat ze niet alleen meewerkt op de afdeling Marketing & Ontwikkeling, maar ook een afstudeeronderzoek uitvoert. “Ik heb ervoor gekozen om af te studeren bij Nebest omdat de meewerktaken mij erg aanspraken. Daarnaast sluit mijn afstudeeronderzoek goed aan op mijn interesses! Ik onderzoek namelijk de behoeften van klanten. Op basis hiervan ga ik een advies uitbrengen over hoe de website van Nebest verbeterd kan worden zodat deze beter aansluit op de klantbehoefte.”

Als we Anne vragen hoe ze het vindt om stage te lopen in dit toch wel aparte jaar, geeft ze aan goede begeleiding te ontvangen. “Ik ben blij dat ik veel contact heb met mijn stagebegeleider, zeker aan het begin van mijn stage. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de organisatie goed heb leren kennen en inmiddels veel ruimte heb om mijn eigen ding te doen.

4 november 2022

Thijs Noordhoek over werken bij Nebest

25 oktober 2022

Afstudeerders Astrid en Bart winnen publieksprijs Bouw en Infra Award

18 oktober 2022

Geslaagde themamiddag Hergebruik van staal