Werken bij Projectmanagement: Kristel Bartelink

De afdeling Projectmanagement binnen Nebest telt ruim 45 collega’s, waarvan het merendeel gedetacheerd zit bij externe opdrachtgevers door heel Nederland. Vanuit verschillende rollen dragen ze ieder hun steentje bij aan diverse unieke en indrukwekkende infrastructuurprojecten door heel het land. In de rubriek ‘Werken bij Projectmanagement’ geven we u graag een inkijkje in de diverse projecten waar onze collega’s bij betrokken zijn. Vandaag zijn we op bezoek bij Kristel Bartelink, sinds september 2023 in dienst bij Nebest!

Van origine heeft Kristel Sustainable Tourism gestudeerd. Na haar afstuderen is ze bij de schoenenwinkel blijven werken waar ze tijdens haar studie ook al werkte. Hoewel ze het er enorm naar haar zin had, miste Kristel na een paar jaar toch de uitdaging die ze graag zou willen zien in haar werk. Nog niet geheel wetende wat de volgende stap in haar carrière zou gaan worden, kwam ze via via in contact met Nebest. Na het indienen van een open sollicitatie is ze het gesprek aangegaan met Jordi (Commercieel directeur) en Léonie (Recruiter), waarna ze in dienst is getreden bij Nebest!

Vanuit Nebest is Kristel aan de slag gegaan bij Rijkswaterstaat als ondersteuner van de Projectmanager. Hier is ze betrokken bij het project: Beheer en onderhoud van vastgoed bij Corporate Dienst. De werkzaamheden omvatten onder andere het organiseren van het Integraal Projectmanagement (IPM) overleg, notuleren bij diverse overleggen waar de Projectmanager bij betrokken is, alsook de agenda bewaken. Daarnaast draagt Kristel er zorg voor dat de IPM-rolhouders op tijd hun acties afronden en ondersteunt ze sinds kort ook de Technisch Manager met onder andere het inventariseren van de veiligheidscertificaten van het team en de organisatie en invulling van de safety walks. “Het is een erg diverse rol waarin ik veel leer, van hoe bijvoorbeeld de contracten in elkaar zitten, tot aan technische installaties en diverse processen. Ik vind het een hele prettige ervaring dat ik de kans krijg om te leren en te groeien, ik ben in een warm bad terechtgekomen!” aldus Kristel.

Kristel zit vol met ambitie en zou zich graag verder willen ontwikkelen om nog beter te worden in haar werk, en zo door te kunnen groeien naar andere functies. Maar voor nu ligt de focus vooral op een stukje oriëntatie en het leerproces. “Nieuwe elementen en uitdagingen in mijn werk ga ik maar al te graag aan, maar wat ik nog belangrijker vind is een gezellig en leuk team om mee samen te werken!”

Binnen Nebest houdt Kristel zich ook bezig met het thema Duurzaamheid. Samen met collega Paul de Boeck (Contractmanager) inventariseert ze de kansen op het gebied van duurzaamheid voor de collega’s en de projecten binnen de afdeling Projectmanagement. Daarnaast zet ze haar specialiteiten in voor de personeelsvereniging van Nebest, waar ze activiteiten mede organiseert.

“Ik ben blij met mijn rol bij Nebest. Iedereen is erg open en benaderbaar wat de sfeer binnen dit bedrijf heel goed maakt!”

6 mei 2024

Verplichte keuring bestaande bouwwerken vanaf 1 juli 2024

25 april 2024

Combinatie Royal HaskoningDHV/Nebest wint raamovereenkomst Werven Utrecht

24 april 2024

Doeverense Sluis wint sluizenprijs 2024