Nieuwjaarsreceptie en lancering Nebest Academy 2023

Via deze weg wensen wij u het beste toe voor 2023. Ook willen wij u graag uitnodigingen voor onze nieuwjaarsreceptie op woensdag 18 januari tijdens InfraTech 2023.

Terug- en vooruitblik

Het afgelopen jaar was een jaar waarin er weer veel mogelijkheden waren om het goede van voor de coronatijd te herintroduceren. Zo blikken we terug op maar liefst dertien succesvolle kennissessies als onderdeel van onze Nebest Academy.

Anderzijds zijn er ook veel dingen die we achter ons moeten laten en anders moeten doen. Zo is de transitie richting een circulair en klimaatneutraal Nederland urgenter dan ooit. Naast onze jarenlange inzet voor instandhouding, voegen we daar als Nebest nu ook onze rol als aanjager van hergebruik aan toe.

Via deze weg willen wij u bedanken voor de gezamenlijke successen en vruchtbare samenwerking van het afgelopen jaar. Namens alle medewerkers van Nebest wensen wij u een gezond, gelukkig en succesvol 2023!

Nieuwjaarsreceptie en lancering Nebest Academy

Om het nieuwe jaar op een feestelijke en inhoudelijke manier met elkaar in te luiden, nodigen wij u graag uit voor onze nieuwjaarsreceptie op InfraTech2023, op woensdag 18 januari van 16.30 tot 21.00 uur bij onze stand 6.106. Aanmelden voor onze nieuwjaarsreceptie kan hier. Tijdens deze receptie lanceren wij tevens het nieuwe overzicht met de kennissessies voor komend jaar. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om aan onze nieuwjaarsreceptie deel te nemen, bezoek ons dan tijdens één van de andere dagen en vergeet ook vooral niet in te schrijven voor de presentaties die wij geven in het kennistheater: ‘De hergebruikpotentie van kunstwerken benutten’ op woensdag 18 januari en ‘Proefbelasten van prefab betonnen liggers voor hergebruik’ op vrijdag 20 januari.

Graag tot in Ahoy!

Programma InfraTech 2023

6 mei 2024

Verplichte keuring bestaande bouwwerken vanaf 1 juli 2024

3 mei 2024

Werken bij Projectmanagement: Kristel Bartelink

25 april 2024

Combinatie Royal HaskoningDHV/Nebest wint raamovereenkomst Werven Utrecht