Tendermanagement

Een tender (aanbesteding) winnen is een grote en complexe uitdaging, één waar onze adviseurs u graag bij helpen. Wij snappen de issues van tijd, innovatie en duurzaamheid. Met specialistische kennis, jarenlange ervaring, een integrale aanpak en winnaarsmentaliteit is Nebest dé partner voor uw tendermanagement.

Wat houdt tendermanagement door Nebest in?

Onze adviseurs nemen al uw zorgen met betrekking tot de tender uit handen en zetten zich in voor een succesvolle aanbesteding met onderscheidende meerwaarde. Ons tendermanagement varieert van het schrijven van een overtuigend en onderbouwd plan van aanpak, een verificatie & validatie en procesmanagement. Wij zorgen ervoor dat uw tenderdocumenten op orde zijn en aansluiten op de projectdoelen, -eisen en -vragen. Dankzij brede kennis van de markt zorgen onze tendermanagers dat de referenties op orde zijn en de juiste tenderstrategie gehanteerd wordt.

Wilt u zich inschrijven op een tender in samenwerking met onderaannemers? Indien nodig leveren onze managers interessante en geschikte combinatiepartners aan. Wij zorgen ervoor dat het juiste team wordt samengesteld om tot een gespecialiseerd en onderscheidend plan te komen. Ook het indienden van de aanbesteding nemen wij voor u uit handen; aanbestedingsplatforms zoals TenderNed en Negometrix kennen wij van A tot Z.