Kliminspectie

Soms is het nodig om een hoger (of dieper) gelegen onderdeel van een constructie te inspecteren. Dit gebeurt vaak met behulp van steigers of hoogwerkers. Bij moeilijk te bereiken onderdelen bieden deze hulpmiddelen echter niet altijd de juiste oplossing. Gelukkig is geen locatie te moeilijk voor de inspecteurs van Nebest. Door middel van een kliminspectie komen zij op de lastigste te bereiken locaties. Naast de kwaliteit van de inspectie, is de veiligheid van onze inspecteurs ook belangrijk. Door gebruik te maken van rope access kunnen wij deze twee speerpunten waarborgen. Ook zijn onze inspecteurs IRATA gecertificeerd en dus getraind om kliminspecties uit te voeren.

Wat is rope access?

Bij rope access worden touwen, klimtechnieken en veiligheidsmaterialen gebruikt om toegang te krijgen tot locaties die lastig te bereiken zijn. Denk hierbij aan schuine daken van gebouwen, locaties boven water die niet bereikbaar zijn met inspectieboten en/of steigers of industriële inspecties waarbij de diepte in gegaan moet worden. Grote voordelen van rope access zijn dat obstakels makkelijk vermeden kunnen worden en dat de inspectiemethode tot weinig overlast leidt.

Waarom een kliminspectie door Nebest?

Door gebruik te maken van rope acces, zorgt Nebest voor een veilige, efficiënte én gepaste kliminspectie op uw project en wordt u voorzien van een compleet beeld van uw constructie.

Kliminspectie