Staal- en betonlaborant gezocht!

Leuk dat je interesse toont in het werken bij Nebest Laboratorium B.V.! Momenteel staat een tweetal vacatures open, Laborant Staal en Laborant Betontechnologie. Bekijk de volledige vacature en solliciteer direct via onderstaande knoppen.

Laborant Staal

Nebest is op zoek naar een ervaren laborant staal die vanuit ons kantoor in Vianen materiaalkundig onderzoek aan voornamelijk staal gaat uitvoeren. Een mooie uitdaging als je graag wordt uitgedaagd om materiaaleigenschappen van constructies te achterhalen en te onderzoeken waarom deze degraderen.

Onze opdrachten komen zowel vanuit externe klanten alsook vanuit de interne productengroepen binnen Nebest die voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers werken. Denk hierbij aan de infrastructuur, offshore en de olie- en gasindustrie. Maar ook gemeentes, provincies en bedrijven uit de bouw en industrie.

Volledige vacature

Laborant Betontechnologie

Nebest is op zoek naar een Laborant Betontechnologie die vanuit ons eigen laboratorium in Vianen materiaalkundig onderzoek aan voornamelijk beton gaat uitvoeren. Het laboratorium van Nebest heeft een praktische insteek, je zult dan ook veel met je handen werken bij het uitvoeren van diverse onderzoeken en proeven. Daarbij staat kwaliteit hoog in het vaandel, daarom werk je op een nette, secure manier volgens de normen en vastgestelde procedures. Echter komt het ook voor dat er voor bepaalde onderzoeken geen normen zijn beschreven, op zulke momenten ben je flexibel en weet je de juiste methodes te hanteren. De opdrachten komen binnen vanuit zowel externe klanten als de interne productgroepen binnen Nebest. Je zult daarom voor een grote diversiteit aan klanten werken.

Volledige vacature