Nebest heeft opdracht gekregen van Rijkswaterstaat Programma's, Projecten en Onderhoud (PPO) voor de uitvoering van Systeemgerichte ContractBeheersing (SCB) op het Cluster Nat Midden-Nederland.

Het Cluster Nat is een bundeling van projecten binnen het areaal van Rijkswaterstaat Midden-Nederland. Twee lopende projecten binnen het cluster zijn:

  • Damwanden Amsterdam RijnKanaal (DARK): renovatie van zeker 23 km damwanden in het traject tussen Amsterdam en Wijk bij Duurstede. Het betreft een design & constructcontract.
  • Sluiseiland Zeeburg: het verwijderen van het overbodige sluiseiland en daarmee het verbreden van het Amsterdam-Rijnkanaal. Na het weghalen van het eiland wordt op dezelfde hoogte een natuurvriendelijke oever aangelegd. Het betreft een design & constructcontract.

De uitvraag maakte onderdeel uit van het raam­con­tract dat Nebest heeft met Rijkswaterstaat. Nebest is verantwoordelijk voor de uitvoering van de systeem­gerichte contractbeheersing.  Het team van Nebest, bestaande uit een lead auditor en een auditor, zal met name procesaudits uitvoeren op de verschillende pro­jecten.

Deze mooie opdracht stelt Nebest in staat om voort te borduren op eerder opgedane kennis in projecten als A4 Burgerveen-Leiden,  de Sluiskiltunnel Terneuzen en de Spieringbrug in Muiden.

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met de heer J. (Jordi ) Gallardo.