Nebest verzorgt directie en toezicht op de renovatie van het provinciehuis de Dreef.

Het bestuurlijke centrum van de provincie is sinds de jaren dertig aan de Dreef gevestigd. Daar komt geen verandering in. Paviljoen Welgelegen, waar het provinciale bestuur kantoor houdt, is al in 2008 gerenoveerd. Nu worden de twee naastgelegen gebouwen, gebouw A en de Dokterswoning, aangepakt. Het ontwerp daarvoor komt van architectenbureau Claus en Kaan. Uitgangspunten van de plannen zijn dat de "volop aanwezige allure" en het "mooie groene karakter" behouden blijven en versterkt worden.

Paviljoen Welgelegen blijft zoals het is. De twee naastgelegen gebouwen, gebouw A en de Dokterswoning, worden verbouwd. De Dokterswoning krijgt van binnen én van buiten een grote opknapbeurt. Van gebouw A wordt de voorgevel afgebroken en later weer in zijn huidige vorm herbouwd. Aan de achterzijde vinden de meeste veranderingen plaats. Hier verrijst straks een geheel nieuwe, golvende gevel van glas. Dit maakt het gebouw groter en lichter en er komen werkplekken die uitkijken op de tuin. Onder dit nieuwe Dreefgebouw komt een parkeergarage. De huidige parkeerplaatsen voor en achter het gebouw verdwijnen, zodat er weer zicht komt op een mooi stukje stad.

Griffietuin opgeknapt 
Op de begane grond van het Dreefgebouw komen de entree en een grote ruimte voor algemeen gebruik. De eerste verdieping biedt straks plek aan vergaderruimten. Op de tweede verdieping komen werkplekken. De Griffietuin wordt ook opgeknapt en blijft toegankelijk voor het publiek. Daarnaast zal de tuin meer een eenheid vormen met het Frederikspark en uiteindelijk in zijn oude luister worden hersteld. Het uitzicht vanuit het Frederikspark op Paviljoen Welgelegen blijft behouden.

Parkeergarage 
In het ontwerp is een ondergrondse parkeergarage opgenomen. De auto's die nu nog langs de Dreef staan, verdwijnen daarmee uit het zicht. Samen met de gemeente Haarlem is de intentie uitgesproken om er een gemeenschappelijke garage van te maken, met plekken voor de provincie en openbare plekken voor het publiek.

Duurzame materialen 
Duurzame materialen en energiebesparende technieken staan voorop. De voorgevel wordt eerst afgebroken en later weer opgebouwd, omdat alleen zo wordt voldaan aan onze duurzaamheidseisen. De glazen achtergevel maakt het gebouw heel licht, zodat er minder kunstlicht nodig is. Net als in het Houtpleingebouw maken we ook hier gebruik van warmte-/ koudeopslag en sedumvegetatie op het dak.

Nebest zal directievoering en toezicht verzorgen op de nieuwbouw van de parkeergarage en de renovatie van het Dreefcomplex.