26 januari 2021

Wist u dat circa 70% van de bestaande kunstwerken wordt gesloopt voor einde technische levensduur? De week van de circulaire economie is een uitgelegen kans om de dialoog aan te gaan over het hergebruiken van vrijkomende materialen uit deze kunstwerken.

Week van de Circulaire Economie

Wij zijn Xander ter Meulen en Marck Span en voeren ons afstudeeronderzoek uit naar het hoogwaardig hergebruiken van bestaande viaducten voor Nebest en consortium ‘Closing the Loop’. Uw bijdrage binnen ons afstuderen heeft fundamentele waarde voor het verloop van dit onderzoek en de toepasbaarheid in de praktijk.

Hoe kunt u ons helpen?

Heeft u kunstwerken in uw portfolio die in de komende 10 jaar gesloopt gaan worden of kent u beheerders van kunstwerken? Graag nodigen wij u dan uit tijdens de Week van Circulaire Economie om deel te nemen aan de Teamssessie 'Hoogwaardig hergebruik van bestaande viaducten' op donderdag 4 februari om 12.30 uur. Tijdens deze sessie presenteren wij ons afstudeeronderzoek, dat zich richt op het optimaliseren van hergebruik van bestaande kunstwerken. We presenteren een aanpak en doen handreikingen hoe u hiermee zelf aan de slag kunt gaan binnen uw organisatie.

Programma

  • 12:30 - 12:40 uur                   Inloop
  • 12:40 - 12:50 uur                   Introductie afstudeeronderzoek
  • 12:50 - 13:15 uur                   Informatieronde en vragen
  • 13:15 - 13:30 uur                   Afsluiting en evtuele uitloop               

Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar: xt.termeulen@student.avans.nl.

Wij hebben u nodig!