6 december 2019

Ingenieurs- en adviesbureau Nebest B.V. organiseert in samenwerking met de Betonvereniging en de Utrechtse Technische Vereniging het (kosteloze) pre-event in voorbereiding op de BetonKanoRace 2020.

Pre-event BetonKanoRace 2020 Nebest Betonvereniging studenten

Tijdens diverse workshops wordt de kennis met betrekking tot het materiaal ‘beton’ flink op de proef gesteld. Dit alles met het oog op de aanstaande BetonKanoRace, maar vooral om de studenten van technische bagage te voorzien die goed van pas zal komen tijdens het werkzame leven. Deze informatieve en interactieve dag zal bestaan uit vier workshops:

  • Workshop 1 - Betontechnologie: de basis van betontechnologie wordt belicht, de herkomst en technische eigenschappen van de grondstoffen worden besproken en je leert een betonmengsel te ontwerpen samen met de betontechnologen van Nebest.
  • Workshop 2 - Betononderhoud: veelvoorkomende schademechanismes en herstelmogelijkheden van beton worden behandeld en aan de hand van praktijkvoorbeelden inzichtelijk gemaakt.
  • Workshop 3 - Laboratorium: de mogelijkheid wordt geboden om zelf aan de slag te gaan in het materiaalkundige laboratorium van Nebest en je wordt rondgeleid waarbij ook andere materialen aan bod komen.
  • Workshop 4 - Meettechnieken: metingen worden verricht om de kwaliteit van beton en wapening te bepalen.

We sluiten de dag af met een kleine competitie en een netwerkborrel, waarbij je kennis maakt met specialisten uit het bedrijfsleven. Dit stelt je in de gelegenheid om nieuwe sponsors voor jouw team te werven. Mochten medestudenten die niet deelnemen aan de BetonKanoRace ook interesse hebben om aan te sluiten bij het pre-event, zijn deze van harte welkom!

Aanmelden kan via valerie.lakerveld@nebest.nl onder vermelding van:

1. Pre-event BetonKanoRace 2020
2. Naam van onderwijsinstelling
3. Namen, woonplaats en e-mailadressen van de deelnemers

Meld je snel aan, want vol=vol!

Fotoalbum