20 maart 2017

Nebest verzorgt samen met aannemersbedrijf Griekspoor een workshop over de veiligheid van beweegbare kunstwerken. De workshop is gericht op beheerders van beweegbare kunstwerken en is naast voor asset managers ook interessant voor technisch managers, projectmanagers en onderhoudsadviseurs.

Meerbrug-te-Haarlemmermeer

In de workshop ‘Veiligheid voor Beheerders & Managers’ gaan wij in op de verschillende wettelijke eisen die de CE-markering en de Arbeidsomstandighedenwet stellen aan het beheer van beweegbare kunstwerken. Aan bod komt de veiligheid van gebruikers en onderhoudspersoneel. Na het volgen van deze workshop zijn de termen RI&E, Arbowet, CE, Machinerichtlijn, fabrikant en ingrijpende wijziging voor u bekend. Naast veel uitleg van de wet geven wij ook veel praktische voorbeelden en gaat u zelf aan de slag met een risicobeoordeling.

Op woensdag 15 maart is de eerste workshop gegeven op de locatie van Griekspoor in Nieuw-Vennep. De deelnemers gaven na afloop aan veel geleerd te hebben van deze workshop. Ze zijn naar huis gegaan met naslagmateriaal en een certificaat. In de loop van maart en april zijn er voor liefhebbers nog enkele mogelijkheden om deel te nemen. De workshop duurt van 9.15 tot 13.00 uur en is inclusief lunch. Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen aan deze workshop. Er geldt een maximum van 10 deelnemers per sessie.

Voor meer informatie en aanmelding neemt u contact op met Griekspoor, tel. 0252 67 26 14 of e-mail info@griekspoor.nl.