Christian Verhoek over werken bij Nebest

Sinds 1 juli 2021 is Christian Verhoek werkzaam op de afdeling Bouwkunde van Nebest als specialist bestaande funderingen. Wij vroegen Christian naar zijn eerste ervaringen met werken bij Nebest.

Christian vertelt dat de eerste maanden bij Nebest hem erg goed zijn bevallen, “Toen ik voor het eerst binnenstapte, kreeg ik meteen al een goed gevoel. Er zit leven in Nebest, iedereen is hard aan het werk.” Voordat Christian bij Nebest in dienst trad, werkte hij bij een adviesbureau als funderingsinspecteur. Op de afdeling Bouwkunde van Nebest neemt hij dan ook voornamelijk de rol van funderingsspecialist op zich. Hij brengt bestaande funderingen in kaart en onderzoekt wat de staat daarvan is.

Maar ook op andere projecten wordt Christian ingezet. Zo inspecteerde hij al een houten trap van het Dakpark in Rotterdam en voerde hij betonderzoek uit. “Bij Nebest kan je heel makkelijk even een kijkje in een andere keuken nemen. Dat is ook het leuke van Nebest; het is een enorm interdisciplinair bedrijf waarin je jezelf continu verder kunt ontwikkelen en heel veel kan leren”. Als we Christian vragen naar zijn ambitie bij Nebest, is hij duidelijk: dé specialist worden op het gebied van funderingen. “Klanten kunnen helpen bij complexe funderingsvraagstukken, werken aan uitdagende projecten en het funderingsspecialisme van Nebest op de kaart zetten, zijn dingen waar ik hard mijn best voor ga doen.”

En hoe bevalt Nebest hem buiten zijn werkzaamheden? “Ik heb me lang niet meer zó op mijn plek gevoeld als hier. Er heerst echt een teamgevoel binnen het bedrijf, ik voel me part of the team. En dat gaat verder dan alleen de afdeling Bouwkunde. Ik merk dat iedereen binnen het bedrijf klaar staat om anderen te helpen. Dat is echt een groot pluspunt.”