Adviseur werktuigbouwkunde en schadeonderzoeker staal gezocht!

Leuk dat je interesse toont in het werken bij de afdeling Materiaalkundig Onderzoek en Advies (MOA) binnen Nebest! Momenteel staat een tweetal vacatures open, Adviseur werktuigbouwkunde en Schadeonderzoeker staal. Bekijk de volledige vacature en solliciteer direct via onderstaande knoppen.

Adviseur werktuigbouwkunde

Nebest is op zoek naar een ervaren Adviseur Werktuigbouwkunde en staal om de afdeling Materiaalkundig Onderzoek & Advies te versterken. Binnen deze functie ligt de focus op het adviestraject, voortkomend uit vraagstukken vanuit een grote diversiteit aan opdrachtgevers zoals gemeenten, provincies en waterschappen, omtrent aandrijfwerken en vermoeiing van stalen constructies.

Volledige vacature

Schade-onderzoeker staal

Nebest is op zoek naar een schade-onderzoeker staal die zowel vanuit ons kantoor in Vianen als op locatie materiaalkundige (schade-)onderzoeken gaat uitvoeren. Een mooie uitdaging als je graag wordt uitgedaagd om uit te zoeken waarom materialen en constructies (vroegtijdig) falen en wat daarvoor te adviseren. Onze opdrachten komen van een grote diversiteit aan klanten. Denk hierbij aan de waterinfrastructuur, offshorewindinstallaties en de olie- en gasindustrie. Maar ook gemeentes, provincies en bedrijven uit de chemische, luchtvaart- en ruimtevaart­sector.

Volledige vacature