• 26 sep 2024
  • 12.00-16.30 uur

Voegovergangen en opleggingen

Voegovergangen en opleggingen zijn specialistische en risicovolle onderdelen in de infrastructuur. Om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen, is het belangrijk de risico’s hieraan te beperken dan wel te beheersen. Beheerders hebben naast de veiligheid van de weggebruikers ook belang bij een zo efficiënt en duurzaam mogelijke aanleg en onderhoud.

In deze sessie gaan we aan de hand van praktijkvoorbeelden dieper in op verschillende schadebeelden aan voegovergangen en opleggingen. Het tijdig herkennen van dergelijke schadebeelden en het duurzaam herstellen hiervan is een fundamenteel onderdeel van beheer en onderhoud in de infrastructuur. Tussen de presentaties door behandelen we een aantal inhoudelijke casussen en gaan we de dialoog aan met elkaar over bestaande normen en richtlijnen. We demonstreren de nieuwste meettechnieken om schades aan voegovergangen en opleggingen doeltreffend te kunnen detecteren. Na afloop is er de gelegenheid om te netwerken met onze specialisten en mededeelnemers uit de sector.

Praktische informatie

Leerlijn: Assetmanagement
Onderwerp: Voegovergangen en opleggingen
Datum: 26 september 2024
Tijdstip: 12.00-16.30 uur (lunch wordt verzorgd)
Locatie: Marconiweg 2, Vianen
Kosten: Uit iedere leerlijn kan p.p. één sessie gratis worden bijgewoond. Iedere daaropvolgende sessie kost €150,- ex. Btw.
Sprekers: Boyd van den Broek, Maris Kolkman, Coen Fikkers