• 1 okt 2024
  • 12.00-16.30 uur

Circulair assetmanagement in de infra

Het zo lang mogelijk in stand houden van onze bestaande infrastructuur door optimaal beheer en onderhoud is de zuiverste vorm van circulariteit. Wat je goed onderhoudt, hoef je niet te vervangen. Maar welke vormen van onderhoud of levensduurverlengende maatregelen hebben de voorkeur op basis van hun circulaire waarde? Met welke maatregelen is er veel milieuwinst te behalen en worden materiaalvoorraden en de waarde van onze assets beschermd?

In de kennissessie ‘Circulair assetmanagement in de infra’ gaan we in op deze prangende vragen. We bespreken de stappen die u als beheerder kunt zetten om tot een circulaire inrichting van uw assetmanagement te komen. Aan de hand van enkele praktijkcasussen lichten we voorbeelden toe van circulaire instandhoudingsmaatregelen en hoe deze af te wegen op basis van de impact. Na afloop is er de gelegenheid om te netwerken met onze specialisten en mededeelnemers uit de sector.

Praktische informatie

Leerlijn: Duurzaamheid & Circulariteit
Onderwerp: Circulair assetmanagement in de infra
Datum: 1 oktober 2024
Tijdstip: 12.00-16.30 uur (lunch wordt verzorgd)
Locatie: Marconiweg 2, Vianen
Kosten: Uit iedere leerlijn kan p.p. één sessie gratis worden bijgewoond. Iedere daaropvolgende sessie kost €150,- exclusief btw.
Sprekers: Wouter van den Berg, Irene Dekker, Christian Rademaker, Tim Pauli